camion 5 tone

Majoritatea companiilor mici, din diverse motive, nu pot întreține o flotă de camioane. În același timp, trebuie să transporte regulat sau după o anumită perioadă de timp diverse mărfuri. În astfel de cazuri, companiile folosesc serviciile companiei noastre de transport din Chisinau și oriunde în țară. Pentru aceasta se folosesc 5 tone. Toate mașinile îndeplinesc cerințele moderne, care sunt apreciate și de clienți.

Serviciile companiei Cataleia Trans

Compania transport CATALEIA TRANS activeaza de mulți ani. Pentru aceasta se folosesc vehicule moderne, care sunt conduse de șoferi profesioniști cu experiența de lucru necesară. Prin urmare, transportul mărfurilor se efectuează într-un timp scurt, mărfurile vor ajunge în siguranță, în timp ce costul serviciilor oferite este destul de acceptabil pentru orice client. De menționat că costul este calculat pentru 1 km.

Serviciul logistic al companiei este excelent. Ca urmare, traseul până la punctul final de transport este cel mai optim, ceea ce face posibilă reducerea la minimum a timpului de transport cu 5 tone, iar acest lucru se face atât pe traseiile nationale, cât și în orașul Chisinau sau în orice altă așezare. De asemenea, costul transportului de marfă este redus cu 5 tone. In final, prețul transportului de mărfuri depinde de câți kilometri trebuie să conduci. Tarifele sunt foarte favorabile.

Avantajele companiei

Serviciile companiei noastre sunt utilizate de multe organizații și întreprinderi, indiferent de forma de proprietate.

  • Abordare individuală a fiecărui client;
  • Rata de transport de 5 tone este destul de acceptabilă;
  • Se folosesc doar vehicule moderne;
  • Transportul mărfurilor de 5 tone se efectuează de orice dimensiune;
  • Șoferii sunt întotdeauna treji și îngrijit îmbrăcați;
  • Transportul poate fi efectuat și prin marfă de trecere combinată;
  • Transportul mărfurilor prin Chisinau până la 5 tone se efectuează la rate mai mici.

Și aceasta nu este o listă completă de beneficii. Desigur, pentru client cel mai important factor este prețul oferit pentru servicii. Indiferent dacă este vorba de un transport de cinci tone sau de numărul de tone pe care le transportăm, este mai mic.

Solicită Serviciu

Contacteaza-ne cu incredere si noi garantam ca iti vom oferi cele mai bune soluti

Please enter your name.
Please enter a valid phone number.
Please enter a message.